WELL™ KURSEVI


WELL Building Standard™ pruža priliku da se dizajnira i gradi s fokusom na ljude, što direktno podržava privredu u sveobuhvatnoj nameri da se zaštiti ljudsko zdravlje, što i jeste razlog zašto WELL Standard polako osvaja građevinsku industriju. WELL Standard zapravo predstavlja kombinaciju najboljih praksi iz građevine, arhitekture i dizajna zarad optimalno zdravog i prijatnog ambijenta za sve korisnike. 

Energo organizuje WELL kurseve širom Evrope, kako bi predstavili benefite ovog standarda. Ovi kursevi su razvijeni i ažurirani od strane Međunarodnog WELL građevinskog instituta pod pokroviteljstvom USGBC (United States Green Building Council), a Energo je zvanični Edukacioni Partner i provajder ovih kurseva.

Ovi kursevi su pre svega namenjeni profesionalcima koji žele obuku za WELL ispit,  da održe nivo znanja ili da prodube znanje o WELL-u i njegovim benefitima, ali i svim entuzijastima koji žele pozitivno da utiču na ljudsko zdravlje kroz dizajn zgrada.

WELL građevinski standard je dizajniran da besprekorno funkcioniše sa ostalim rejting sistemima Zelene gradnje, pre svega sa LEED® sertifikacionim sistemom, koji skupa čine mehanizam za unapređenje celokupne okoline.

Saznajte još o WELL-u ovde i pridružite se rastućem broju WELL profesionalaca.

Upoznajte WELL... sa Energom!

Lista naših kurseva: