LEED® KURSEVI

Kompanija Energo, koja je Education Partner Saveta zelene gradnje SAD (USGBC Education Partner™), organizuje širom Evrope LEED osnovne i napredne edukativne kurseve za profesionalce i proizvođače koji se interesuju u oblast Zelene gradnje.

USGBC  kao  organizacija  koja  razvija  LEED sistem predstavlja osnovni izvor u edukaciji zelene gradnje. USGBC pruža najinovativnije i tehnički najnaprednije edukativne programe stručne obuke u LEED® oblasti. To važi za pripreme na testove akreditacije (GA ‐AP), kao i one za održavanje akreditiva (CMP).  

Zvanični obrazovni programi USGBC‐a, kao i potrebni materiali za obuku i podršku, su vlasništvo USGBC‐a i isporučuju se na globalnom nivou po zvaničnim licencama USGBC Education Partner™-a i predaju ih isključivo USGBC Faculty™ predavači.

USGBC Faculty™ su profesionalci koji su eksperti u sektoru Zelene gradnje i jedini su ovlašćeni da predaju po zvaničnim obrazovni programima USGBC‐a.    

Sa preko sto kurseva na godišnjem nivou, u celom svetu, obrazuju se i formiraju hiljade profesionalaca  uz “best practices” u oblasti održivih objekata i sveta LEED® uopšte. 

Od 2014 naši priznati Webinari su dostupni na zvaničnom sajtu USGBC-a.

Više informacija o našim kursevima možete pronaći na sledećem Linku.